Saturday, April 5, 2008

Sekilas Minggu Ini

Alhamdulillah,ada jugak keizinan masa untuk Zul menaip kat blog ni..Minggu ni minggu yang agak memenatkan bagi Zul..Dah la penat,banyak perkara yang memedihkan hati berlaku minggu ni..Tapi,takpela..Tu semua pengalaman hidup kan?

Rabu lepas telah berlangsung konsert nasyid sempena MaulidurRasul di UniKL,MIAT..Antara artis nasyid yang memeriahkan ialah Raihan,Far East,Nice dan Unic..Alhamdulillah,walaupun agak kelam kabut,tapi program berjalan lancar jugak..

Ucapan terima kasih buat Ustaz Erwan kerana sudi turun untuk merakamkan konsert tu..
Di kesempatan ini jugak,Zul nak minta maaf kepada sape2 yang ada Zul buat silap..Kadang2 susah jugak kan kita nak jaga hati orang?Zul pun tak paham..Zul tak kisah kalau orang tak appreciate apa yang Zul lakukan,tapi bila "hentam" Zul membuta tuli suka2 hati je,Zul tak dapat nak terima..At least,bagi ruang untuk Zul buat explanation...Memang manusia tu tak sempurna,sebab tu Allah jadikan manusia untuk saling melengkapi...

Kadang2 kita hanya nak orang jaga hati kita,tapi kita tak pernah fikir hati dan perasaan orang lain..Zul bukanlah orang yang sensitif,tapi Zul ada prinsip Zul sendiri..Buat insan-insan yang pernah menyakiti hati ini,ana dah maafkan pun..Tak kisah pun.

1 comment:

::simple-shida:: said...

salam alaik..
erm.. setiap manusia pasti tak lari dari kesilapan..
sama ada tak sengaja.. sengaja au ketidakperasanan..hehe..

la tahzan yaa syabab..
teruskan berjuang ye..
tegakkan daulah islamiyah..

lps ni boleh jd pelapis ustz ridwan..dj IKIM..hehe..

selamat berjuang..
barakalllahu fik..