Wednesday, July 2, 2008

Minggu Ini..Ahaks

Alhamdulillah,Sabtu lepas Zul dengan Ikmal pi tengok Konsert Hijjaz dengan Ustaz Akil Hayy kat Bangi..So far so good..Dah lama sebenarnya tak dengaq suara abang2 Hijjaz ni..Banyak lagu feveret yg diorang nyanyi..Persembahan ustaz rock kita pulak sangatla mantap..Cayala Ustaz Akil..Ramai jugak yg datang malam tu sampai kena berebut ambik tempat kat depan stage..Ustaz Erwan pun ada jugak buat rakaman Nasyid On Stage..Ingat nak jumpa dia after show,tapi cari xjumpa pulak..Ustaz Akil plak kena serbu bergambar..Last2 kitorang pun shopping je la kat gerai2 depan stadium tu..Haha..





Kak Ina plak xdapat datang malam tu sebab husband dia keje..Mama Zana n the geng plak pergi tengok Akademi Nasyid..Hehe..Dapat banyak la jugak story kat sana..Hari Ahad tu plak kitorang pergi Garage Sale kat seksyen 15..Ingat banyakla barang yg dijual,tapi sket je..


Kelihatan dalam gambar,dua org yg ku kenali..Mama Zana ngan Aiman..Hehe..Ya ampun mama..Saja posting gambar mama zana kat sini..Jangan marah nooo

Hari ni plak Zul pergi MPH kat Alamanda tu..Zul beli majalah I,buku Ustaz Zahazan dan novel hard cover Ayat2 Cinta..Actually dah ada dulu,tapi hilang ntah ke mana..Huhu..Ni kes bagi orang pinjam la ni..


Ni la gambar family pengarang feveret Zul..Comey betul anak dia kan..Ustaz Habiburrahman El-Shirazy




InsyaAllah bulan 8 ni,Mama Zana n the geng nak buat pgrm kat rumah ank yatim..Zul dah bagi list rumah anak yatim kat diorang..Maybe sekitar Lembah Klang kot..Dah lama xpergi PERNIM..Rinduunye kat adik2 kat sana..

1 comment:

ayda said...

Salam Zul,
Suka gi rmh PERNIM, ey... ayda pun baru 2x gi rmh PERNIM tu suka tgk adik2 kat situ semuanya bersopan-santun ajakan... sejuk mata memandang..